Yasaklar Kabul Edilemez!

Çay Üreticilerinin Talepleri Engellenemez

Haber

Yasaklar Kabul Edilemez! Çay Üreticilerinin Talepleri Engellenemez

 

Rize Valiliği dün yayınladığı bir genelge ile 12 Mayıs ve 16 Mayıs tarihleri arasında 4 gün il genelinde yapılacak olan tüm eylem ve etkinlikleri yasakladığını duyurdu.

 

Bu yasak kanunsuzdur. Biz biliyoruz ki bu yasağın nedeni kendileri için dikensiz Gül bahçesi yaratma çabasıdır. Rize-Artvin Havalimanı açılışı için Rize’ye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize halkının, çay üreticilerinin tepkilerinden kaçırma çabasıdır.

 

Günlerdir Rize’de çay üreticilerinin talepleri doğrultusunda imza kampanyası düzenleyenler yarın imzaları ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne hep birlikte teslim edecek, bir basın açıklaması yapacaktı. Bu yasakla engellenmek istenen çay üreticilerinin talepleridir. Bu yasakla amaçlanan Erdoğan’ı üreticilerden kaçırmaktır.

 

Ancak tüm bu çabalarına karşın, Çay Üreticileri kendilerini görmezden gelen, taleplerine kulaklarını tıkayan, üreticilerin sorunlarını bilmekten uzak, Halktan bi haber sırça köşklerinde yaşayanların iktidarını ilk seçimde tarihin çöplüğüne gönderecektir.

 

Biz, SOL Parti olarak, çay üreticileri, ÇAYKUR işçileri, bu memleketin sahipleri olarak. Taleplerimizi, mücadelemizi hayatın her alanında sürdüreceğiz. AKP iktidarına son vereceğiz.

 

BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ!

 

SOL PARTİ RİZE İL ÖRGÜTÜ

Kızılay Protestosu Nedeniyle 77 Üyemiz Yargılanıyor

BU DAVA ÇADIR SATANLARLA DAYANIŞMAYA KOŞANLAR ARASINDAKİ BİR HESAPLAŞMA DAVASIDIR

16.04.2024

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023