Halk Çocukları İşsiz TÜGVAcıların Bir Eli Yağda Bir Eli Balda

Haber

BU MEMLEKETİ DİN SOSLU RANT ÇETELERİNDEN TEMİZLEYECEĞİZ. 

Türkiye her güne yeni bir cerahat patlamasıyla uyanıyor. Saray rejiminin kurduğu din maskeli rant, rüşvet torpil mekanizması yoksul halkımızın kanını emiyor. Geçtiğimiz günlerde de Bilal Erdoğan'ın kurucuları arasında yer aldığı, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu ortaya çıktı. 

Fethullahçı çeteyi devletin tüm kademelerine yerleştirenler şimdi de bizzat saray kontrolünde bir paralel yapılanmayı organize ediyor. Halk çocukları iş bulamadıkları için intiharın eşiğine gelirken, bu TÜGVAcılar bir elleri yağda bir elleri balda bir yaşam sürüyor. Dindar nesil yetiştirme adı altında her türlü kirli ilişkiyi çevirdikleri, kamunun mallarını, binalarını zapt ettikleri Saray merkezli bir çete organizasyonu devreye sokuluyor. Torpille soktukları hâkim ve savcılar eliyle muhalifler hapse atılıyor, öğrenciler tutuklanıyor. Saray merkezli çetenin yöneticileri tüm bu ortaya saçılan pislikler karşısında çıkıp tek kelime edemiyor. 

Ülkenin karanlıktan aydınlığa çıkması memleketimizi örümcek ağı gibi sarmış bu din soslu rant çetelerinden temizlemekten geçiyor. Uzlaşarak, affederek, idare ederek değil hesap sorarak, mücadele ederek, yapıştıkları yerlerden sökerek… 

Bu ülkeyi karanlık ağlardan temizleyeceğiz, çünkü SOL’da yürek var.

Kızılay Protestosu Nedeniyle 77 Üyemiz Yargılanıyor

BU DAVA ÇADIR SATANLARLA DAYANIŞMAYA KOŞANLAR ARASINDAKİ BİR HESAPLAŞMA DAVASIDIR

16.04.2024

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023