ENSAR, TÜRGEV ve diğerleri #HIRSIZLAR

Haber

Yeni Paralel Ensar, TÜRGEV ve diğerleri… 
HIRSIZLAR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜRGEV ve ENSAR üzerinden gerçekleştirilen para transferinin bir bölümünü açıkladı.  Halk açken ülkenin paralarını kendi hesaplarına aktarıyorlar. İktidar cephesi para transferi hakkında açıklama yapmak yerine çirkin saldırılarla olayın üzerini kapatmaya çalışıyor. 

Ensar ve TÜRGEV yaptıkları açıklamada bu para transferini kabul ediyor. Peki, sadece buzdağının görünen yüzü olan, bu paralar kimin parasıdır, kaynağı nedir? Bağış adı altında kamu üzerinden yandaşlara aktarılan ihalelerin payları mıdır? 

Ciddi para transferlerinin muhatabı olan Ensar, TÜRGEV ve benzer vakıflara kamu kaynakları neden aktarılmaktadır? Açık ki bu kaynaklarla beslenen Ensar, TÜRGEV ve diğerleri FETÖ benzeri yeni bir paralel yapı işlevi görmektedir. Kamudan bu gerici, yandaş vakıflara ne kadar para aktarılmıştır?

Gençler Barınma Savaşı Veriyor
Kaynaklar Yandaşlara Akıyor

Milyonlarca genç pahalılık nedeniyle, yurt ve ev bulamadığı için barınma savaşı veriyor. Birileri de ülkenin kaynaklarıyla ABD’de yurt yaptığını söyleyerek, kirli para transferini meşrulaştırmaya çalışıyor. Milyonlarca gencin hakkı doğrudan Erdoğan ailesi tarafından yönetildiği bilinen TÜRGEV başta olmak üzere Ensar ve diğer vakıflara teslim edilmektedir.

Hesap Verin, HESAP VERECEKSİNİZ!

Ülkenin tüm birikim ve kaynaklarını türlü kirli yöntemlerle yağmalayanlar hesap verecekler. Biliyoruz ki sırtında büyük suçlar birikmiş bu iktidar elbette hesap vermekten kaçacaktır, ancak ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar halka ait olan her bir kuruşun, bizden çaldıkları her şeyin hesabını soracağız. 

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023

DEVRİMCİ DEMOKRATİK CUMHURİYET YOLUNDA İLERİ

18-19 Kasım 2023 Program-Tüzük Konferansı Sonuç Bildirisi

01.12.2023