Ya Taliban rejiminden yanasındır ya da karşısında

Siyasal İslamcı faşist cephe, ülke tarihinin en karanlık ve gerici ittifakını oluşturdu

Haber

Ya Taliban rejiminden yanasındır ya da karşısında

Siyasal İslamcı faşist cephe, HÜDA-PAR’dan Yeniden Refah’a açılımla, ülke tarihinin en karanlık ve gerici ittifakını oluşturdu. 

Kadınları hedef tahtasına koyarak kurulan, hak hukuk nedir bilmeyen, birbirine domuz bağıyla bağlanmış Taliban ittifakı, şayet başarıya ulaşırsa, siyasal İslamcı faşizmin ülkemizi içine sürüklediği karanlığı ne denli büyüteceği şimdiden ortadadır.

Bu gerici yığılma karşısında tüm muhalefet cephesinin seçimler boyunca dayanışma ve birlik içinde mücadele etmesi başarının anahtarı olacaktır. 

Bu süreçte muhalefet cephesinde yaratılan her bölünme bu Taliban ittifakının değirmenine su taşımak dışında bir anlama gelmeyecektir. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini ilk turda bitirmeyi ön plana alacak ortak bir sorumluluk dışındaki her türlü tavır, nedeni ne olursa olsun sonunda gerici iktidar cephesinin parçası olmak anlamına gelecektir.

Bugün tek adam rejiminin oylandığı bir tür referanduma dönüşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde “üçüncü bir yol yoktur”. Ya Taliban cephesinde ya da karşısında olmak dışında bir seçenek söz konusu değildir! 

Herkes bilmelidir ki ne olursa olsun sonunda karanlık kaybedecektir, yalnızca birleşik bir mücadele sorumluluğuyla omuz omuza vermek kazanmak için yeterlidir! 

#Yürüyelim

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023

DEVRİMCİ DEMOKRATİK CUMHURİYET YOLUNDA İLERİ

18-19 Kasım 2023 Program-Tüzük Konferansı Sonuç Bildirisi

01.12.2023