Bu halk tehditlerinize boyun eğmez

Haber

BU HALK TEHDİTLERİNİZE BOYUN EĞMEZ
BİR KÜFÜRBAZ ZAVALLIYA MUHTAÇ
BU ÇÜRÜMÜŞ DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ




Halkın hiçbir sorununa çözüm bulamayan çürümüş rejim zavallı bir mafya bozuntusunun tehditlerine muhtaç hale geldi. İktidar ortağı Bahçeli ise dava arkadaşım dediği bu kriminal şahsa coşkuyla sahip çıkarak MHP’nin geçmişten bu yana mafyayla iç içe olduğunu itiraf ediyor. Adeta bu mafya bozuntusu Cumhur İttifakının yeni sözcüsü olarak sahne alıyor. 



Bunlar rejimin çürümüşlüğün ile birlikte nasıl bir kirli karanlık bir ilişkiler yumağına sahip olduğunu da gösteriyor. Halkın desteğini kaybetmiş AKP ve MHP bloku bir ucunda şeriat-hilafet çağrısı yapan meczupların bir yanında mafya bozuntularının olduğu bir koyu karanlığa yaslanarak ülkeyi idare etmeye çalışıyor. Bu pervasızlık ana muhalefet liderini tehdit edecek bir düzeye vardırıldı. 



Bu ülkenin ilerici-devrimci birikimi, emekçi yurtsever halkı bu tehditlere boyun eğmez. Her tür baskı, tehdit ve zorbalığı sonuna kadar kullanarak muhalefeti ve halkı susturmak için harekete geçen bu güçlerin kendi karanlıklarında boğulacaklarından kimsenin zerre tereddüdü olmamalı.



Türkiye’yi mafyanın, çetenin, tarikatlar-cemaatler ve her tür karanlık gücün pençesinden kurtaracak ve kötülüğün iktidarına son verecek bir mücadelede kararlıyız.

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023

DEVRİMCİ DEMOKRATİK CUMHURİYET YOLUNDA İLERİ

18-19 Kasım 2023 Program-Tüzük Konferansı Sonuç Bildirisi

01.12.2023