I.Olağan Kongremiz Tamamlandı

Seçim Yeterliliği Barajını Aştık

Haber

Şubat 2020’de başlattığımız I.Olağan Kongre sürecimiz, pandemi koşullarının ortaya çıkardığı kısıtlar altında sürdürülmüş, il ve ilçe kongrelerinin ardından 14 Ekim 2020 tarihinde Büyük Kongre ile tamamlanmıştır.

Bu süreçte 50 il 220 ilçede SOL Parti kongreleri gerçekleştirilmiştir. Bu kongreler sonunda 42 il merkezi ve bu 42 ilin üçte bir ilçesinde örgütlenme tamamlanarak, seçim yeterliliği barajı aşılmıştır. 

SOL Parti, seçimlere katılmak üzere konulan tüm yasal gerekleri eksiksiz yerine getirmiş; seçimlere katılma hakkını kazanmıştır. 

Pandeminin yarattığı sınırlar içinde sürdürülen bu çalışmalar içinde 3 bini aşkın üye katılımı gerçekleşti ve iki yüz yirmi noktada SOL Parti örgütleri kuruldu.  Bu süreçte ülkenin dört bir yanında özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımızı sevgiyle selamlıyoruz. 

Şimdi, SOL Parti’nin yeniden inşası örgütlenme ve mücadelesini geliştirerek sürecektir. Bir avuç harami dışında kimsenin memnun olmadığı bu kötülüğün iktidarını değiştirmek; zalimin zulmünü yenmek için SOL’u birlikte büyütmeye çağırıyoruz. 

Bu köhnemiş düzeni SOL Değiştirecek!

Şeriata, Hilafete, Karanlığa Karşı Birlikte Yürüyelim

Aydınlık Ülke Yürüyüşleri

27.02.2024

Pusulada SOL Var

Devrimci Demokratik Cumhuriyet için SOL Var

23.02.2024

Sefalet Ücretini Reddediyoruz

Haklarımız İçin Mücadeleye

13.12.2023

DEVRİMCİ DEMOKRATİK CUMHURİYET YOLUNDA İLERİ

18-19 Kasım 2023 Program-Tüzük Konferansı Sonuç Bildirisi

01.12.2023